Jornades de l'arròs de Girona

L’arròs producte principal de les 15es Jornades de l’Arròs

Fins al 31 de desembre es podran provar diferents propostes gastronòmiques als restaurants, pertanyents al col·lectiu de Girona Bons Fogons: Restaurant Divinum, Duc de l’Obac, Massana, Celler de Can Roca, Umai, Occi i Jimena Pérez.

 

Presentació de les Jornades

Dissabte passat vam presentar les 15es jornades al Mercat del Lleó de Girona, juntament amb els productors de la DOP Oli de l’Empordà, que varen presentar la nova collita d’oli verge extra de l’Empordà i varen donar a tastar a tothom el nou oli.

Des del nostre col·lectiu, vam aprofitar la presentació per cuinar i repartir diferents racions d’arròs als visitants, i varem donar a conèixer les jornades.

Des de Girona Bons Fogons tenim l’objectiu de “destacar l’arròs de Pals com a producte de proximitat i la seva importància en la cuina gironina”. Com a col·lectiu de cuina volem mostrar un receptari gironí de sempre ple de sabor basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina.

 

15es Jornades de l'Arròs de Girona15es Jornades de l'Arròs de Girona15es Jornades de l'Arròs de GironaDOP Oli de l'Empordà