Logotip de Novara Hotels

Novara Hotels

Pere Malagelada

Una part imprescindible de la cultura gironina és la seva gastronomia. Així, durant la seva estada a Girona, el turista podrà gaudir d’una cuina d’alt nivell, reconeguda en les millors guies gastronòmiques internacionals, amb restaurants guardonats amb l’Estrella Michelin i propostes que varien de la cuina més tradicional a la cuina més avantguardista, amb productes autòctons de la mar i la muntanya.

 

Mereixen un esment especial els vins i caves de l’Alt Empordà, la ratafia, un licor dolç preparat amb herbes locals i, per descomptat, els embotits, i en particular la cèlebre botifarra, d’origen medieval.

 

Amb una trajectòria de més de 150 anys com a hotel a Girona, a Novara Hotels sabem que els nostres hostes valoren per sobre de tot gaudir d’un descans òptim, amb serveis de qualitat i el suport d’un personal professional i atent. Per això, tots els membres del nostre equip comparteixen una mateixa filosofia i un mateix compromís: aconseguir que els nostres clients recordin amb afecte l’estada al nostre hotel.

Novara
Hotels

C/ Nou 3-5, 17001, Girona

(+34) 972 203 800

 

www.novarahotels.com

Tipus de cuina

Extensa selecció gastronòmica basada en la cuina de mercat, amb servei d’esmorzars, menús de migdia i menús per a empreses i grups, en un ambient elegant i acollidor.

 

Menús

Menú diari compost per primer, segon i postres. Inclou aigua i vi.

Newsletter Girona Bons Fogons

Vols Rebre informació
de Girona Bons Fogons?
Apunta’t!

I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina


  Newsletter Girona Bons Fogons

  Vols Rebre informació
  de Girona Bons Fogons?
  Apunta’t!

  I mantingue’t informat/da de l’actualitat
  de la cultura gastronòmica gironina


   amb la col·laboració de: