Una part imprescindible de la cultura gironina és la seva gastronomia. Així, durant la seva estada a Girona, el turista podrà gaudir d’una cuina d’alt nivell, reconeguda en les millors guies gastronòmiques internacionals, amb restaurants guardonats amb l’Estrella Michelin i propostes que varien de la cuina més tradicional a la cuina més avantguardista, amb productes autòctons de la mar i la muntanya.
Mereixen un esment especial els vins i caves de l’Alt Empordà, la ratafia, un licor dolç preparat amb herbes locals i, per descomptat, els embotits, i en particular la cèlebre botifarra, d’origen medieval.
Amb una trajectòria de més de 150 anys com a hotel a Girona, a Novara Hotels sabem que els nostres hostes valoren per sobre de tot gaudir d’un descans òptim, amb serveis de qualitat i el suport d’un personal professional i atent. Per això, tots els membres del nostre equip comparteixen una mateixa filosofia i un mateix compromís: aconseguir que els nostres clients recordin amb afecte l’estada al nostre hotel.
C/ Nou 3-5, 17001, Girona
(+34) 972 203 800
www.novarahotels.com
Tipus de cuina
Extensa selecció gastronòmica basada en la cuina de mercat, amb servei d’esmorzars, menús de migdia i menús per a empreses i grups, en un ambient elegant i acollidor.
Menús
Menú diari compost per primer, segon i postres. Inclou aigua i vi.
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
amb la col·laboració de: