Entrar al restaurant Massana, regentat des de 1986 per Pere Massana i Anna Roger, és gaudir d’una càlida rebuda, tant per el tracte del personal com per els diferents espais que disposa, cuidats fins els més mínims detalls.
El restaurant Massana forma part, des de l’any 2008, dels restaurants distingits amb una estrella per la prestigiosa guia Michelin.
Respectant les arrels de la tradició i la naturalesa de cada producte construïm les bases de la nostra cuina. La puresa del producte, l’harmonia dels ingredients i la delicadesa en la presentació ens permeten descobrir una experiència gastronòmica plena de matisos i emocions.
Les espurnes de les tècniques d’avantguarda completen un procés on el segell de casa nostre queda present a cada plat.
Tipus de cuina
La cuina del Restaurant Massana parteix del producte de proximitat i de temporada, la nostra cuina es manté en moviment durant tot l’any. La proposta gastronòmica del restaurant Massana es manté en l’equilibri entre les bases de la cuina tradicional i la innovació de les tècniques d’avantguarda per elaborar una proposta culinària diversificada, alegre i molt treballada.
Capacitat
Té una capacitat per unes 50 persones
Carta de vins
Carta de vins amb més de 300 referències
Celebracions i actes
Disposem d’una sala privada totalment equipada amb projector, canó i àudio adequat a les necessitats de grups, empreses, famílies i amics que vulguin gaudir d’una sala per celebracions o trobades professionals.
Preparem menús personalitzats que donen resposta a la voluntat i necessitat de cada client.
Espai Massana és un racó ideal per celebracions de tot tipus.
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
amb la col·laboració de: