En un dels paratges més bonics de la comarca del Gironès, a pocs quilòmetres de la ciutat de Girona i de la Costa Brava, el restaurant La Riera, emplaçat en una masia catalana del segle XVIII, us ofereix una extensa carta de cuina creativa i de mercat a càrrec de Jimena Apellániz amb respecte per els productes i els plats tradicionals de la zona amb sabors i aromes de l’Empordà i de la mediterrània.
A l’espai anomenat “Els Til·lers” es pot gaudir d’un espai per tot tipus de banquets i celebracions. Ofereixen un ampli ventall de menús per poder personalitzar i dissenyar l’esdeveniment al vostre gust.
Crta. de Madremanya, 4
17462 Sant Martí Vell
972 49 02 08
669 794 849
Dilluns tancat
Tipus de cuina
Menú de temporada elaborat amb productes Km0 amb diverses opcions per escollir entre primers plats, segons plats i postres.
Menú
Menú per emportar que inclou primer, segon, postres i pa .
Es pot demanar fins al mateix dia fins a les 12.00 h.
El nostre xef ha preparat una carta de plats que varia en funció de l’època de l’any i que conserva els origens de la cuina tradicional amb algunes de les inovacions més recents a la cuina catalana.
Preus
A consultar.
Parking
Aparcament propi
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
amb la col·laboració de: