El col·lectiu

Girona Bons Fogons

Girona Bons Fogons
logo Girona Bons Fogons
L’any 2007 va néixer l’actual col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, que agafava el nom i prenia el relleu del que va intentar crear, vint-i-cinc anys enrere, un petit grup de cuiners i cuineres gironins/es liderats /es pels visionaris Juli Lara i l’Antonio Gomez.

 

Aquest col·lectiu està format per un grup d’onze cuiners/es, que alhora són amics, de restaurants del Gironès, el Pla de l’Estany i la Selva, units pel desig compartit de recuperar, mantenir, actualitzar i promoure els coneixements, costums i productes de la cultura gastronòmica gironina, així com el seu extens receptari tradicional.

Newsletter Girona Bons Fogons

Vols Rebre informació
de Girona Bons Fogons?
Apunta’t!

I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina


    Newsletter Girona Bons Fogons

    Vols Rebre informació
    de Girona Bons Fogons?
    Apunta’t!

    I mantingue’t informat/da de l’actualitat
    de la cultura gastronòmica gironina


      amb la col·laboració de: