A mig camí de Girona i d’Anglès, als peus de les Guilleries, trobem el restaurant Duc de l’Obac. Situat en una fantàstic entorn natural a Bonmatí, Josep Sabrià us ofereix a l’entorn d’una masia centenària i restaurada, els seus plats de cuina tradicional catalana i gironina i uns més que coneguts arrossos i plats de peix.
La carta varía tenint en compte els diferents productes que ens ofereixen les diferents temporades o èpoques de l’any, ens transmeten els coneixements de la cultura gastronòmica catalana.
La seva carta de vins i caves, compta amb més de 50 referències de diferents D.O. El restaurant disposa d’una capacitat de 40 comensals. Tanca els dimarts.
Tipus de cuina
Cuina catalana seguint temporades a càrrec de Josep Sabrià
Especialitats
Arrossos i peix
Carta de vins
Extensa carta de vins i caves amb 50 referències
Capacitat
50 persones
Preus
Menús migdies a 11€ + IVA. Carta 25-30€. Sopars per grups 25€
Aparcament propi
Punts turístics propers
Pont Romànic Sant Julià de Llor, Bonmatí, Vies verdes i rutes BTT
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
I mantingue’t informat/da de l’actualitat
de la cultura gastronòmica gironina
amb la col·laboració de: