Acollim la collita 2022 d’Oli de l’Empordà

La Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà farà la presentació de l’oli de la nova collita a Figueres i Girona. En el cas de Girona serà el dissabte 10 de desembre de 10 a 14h a l’exterior del Mercat del Lleó.

Durant tot el matí s’instal·larà un espai per donar a conèixer l’oli nou de l’Empordà, on també s’hi podrà tastar i adquirir l’oli nou directament dels productors de la DOP. Els productors que integren aquesta denominació són Empordàlia, trull Ylla, Mas Auró i Celler Cooperatiu d’Espolla.

Un any mes donem suport a l’apadrinament durant aquest acte a la nova collita 2022 i per promocionar-la es podrà trobar durant el mes de desembre als restaurants adherits a Girona Bons Fogons que son: Àpats, Duc de l’Obac. El Celler de Can Roca, Egg Gastronomia, Divinum, Novara hotels, Occi, La Riera, Massana i Umai.

L’acte de presentació té el suport dels Ajuntaments de Figueres i Girona, el segell Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.